Cine suntem

Experiență care contează

Rothon Distribution este o subsidiară a AZURE AVS o companie înregistrată în Monaco.
Azure AVS activează pe piața de automatizări domestice, comerciale și navale, oferind soluții de înaltă calitate și implementând sisteme IT, audio-video integrate și cablare structurată.

Rothon Distribution a apărut ca o evoluție naturală în dezvoltarea AZURE AVS; experiența de peste 20 de ani acumulată în mediul extrem de exigent și concurențial din sudul Europei justifică dorința de implicare în piața din România, pentru a aduce aceleași standarde de calitate a produselor și serviciilor.
Rothon Distribution aduce o nouă abordare a relației cu partenerii, o comunicare clară, transparentă și își bazează dezvoltarea pe construirea și creșterea relațiilor directe cu partenerii, pe creșterea comună.

Viziune

Putem crește doar prin respectul calității și valorilor, claritate în comunicare și parteneriate durabile. Legătura directă dintre succesul nostru și al partenerilor este motivația noastră.

Misiunea noastră

Este de a aduce setul de valori pe care am construit succesul în afara granițelor și de a îl implementa în toate aspectele activităților noastre.