Termeni generali

Rothon.ro este pagina de prezentare a Rothon Distribution Srl, persoană juridică cu sediul în Blaj – județul Alba, CUI 45096472.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos.

În calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.rothon.ro, Rothon Distribution Srl își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.rothon.ro este proprietatea Rothon Distribution Srl.

Rothon Distribution Srl garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.rothon.ro, în interes profesional (informare și planificare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Rothon Distribution Srl fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea Rothon Distribution Srl, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Securitatea datelor personale

Datele stocate pentru a vă facilita accesul la site-ul web sunt limitate și nu au un caracter personal – ele fiind datele publice ale firmei pe care o reprezentați. Numele de utilizator și parola necesare pentru accesarea contului dumneavoastră pe site-ul rothon.ro sunt protejate conform standardelor din industrie și legilor în vigoare.

Politica de confidențialitate

Vă invitam să accesați, de asemenea, pagina Politica de confidențialitate care se aplică vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizării serviciului, sunteți de acord sa furnizați informații reale, actuale și complete despre firma pe care o reprezentați.

Alți termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și Rothon Distribution Srl pentru utilizarea acestui site.

Rothon Distribution Srl verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de alta natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot exista erori de operare.